Programari Calea Rahovei nr 328
Bucuresti, sector 5
0770 453 526

nou

Programari Str Ramnicu Valcea nr 9
Bucuresti, sector 3
0725 256 722

Service Trotinete Electrice
Service Trotinete Bucuresti

Daca trotineta ta nu porneste, nu se incarca, nu are aceeasi autonomie, te putem ajuta printr-o multime de servicii de servisare acestea cuprinzand si vulcanizarea trotinetei.

Simti nevoia de un upgrade la autonomie, viteza maxima, accelerare, decelerare, aderenta pneurilor? Imbunatatirile sunt la noi! Oferim garantie la serviciile prestate pentru toate reparatiile pentru trotinete electrice indiferent de problema sau upgrade.

Avem o echipa specializata de ingineri electronisti pentru reparatia tuturor placilor electronice fie acestea de trotineta, laptop, calculator, telefon si televizor. Toate serviciile noastre sunt prezentate detaliat in site.Cel mai eficient mijloc de transport in oras!

Cu ajutorul trotinetelor economisesti timpul pierdut de obicei in trafic, si scapi si de taxele de parcare si de transport. Asa ca, uita de masina si bucura-te de un extraordinar sentiment de libertate cu ajutorul celor mai performante trotinete electrice! Va stam la dispozitie cu servicii de reparatii si upgrade, personalizari soft.

Programari Calea Rahovei nr. 328
Bucuresti, sector 5
0770 453 526

nou

Programari Str Ramnicu Valcea nr 9
Bucuresti, sector 3
0725 256 722Echipa noastra efectueaza reparatii si montaje pentru orice fel de trotineta, cu manopera si piese de calitate la cel mai bun pret! Piesele si accesoriile montate vor proveni DOAR din magazinul nostru!

Verificarile sau reviziile periodice pentru trotinete copii si totinete adulti comercializate de magazinul nostru, se efectueaza la noi, fara alti intermediari. Nu se asigura transport!

Intrebari frecvente service trotinete electrice

1CARE ESTE TIMPUL DE ÎNCĂRCARE AL BATERIEI?
Utilizând o priza normală, timpul de încărcare de la 0 la 100% al bateriei este între 1.5-3 ore.
2VITEZA ESTE LIMITATĂ? CE SE POATE SPUNE DESPRE ACCELERARE?
Apăsând maneta din dreapta mânerului se poate controla viteza de deplasare. Viteza trotinetei electrice este variabilă, se poate atinge o viteză maximă de 40km/h. Însă, în majoritatea țărilor viteza maximă admisă pentru astfel de vehicule este limitată la 25km/h. Noi putem sa facem Upgrade iar daca trotineta ne permite putem atasa functii noi.
3CUM TREBUIE SĂ FRÂNEZI?
Apăsând frâna magnetică (maneta din stânga unității principale de control) trotineta va decelera. Cu cât apăsarea este mai puternică, cu atât frânarea va fi mai puternică. Sistemul de frânare magnetică cu recuperare de energie este foarte eficient. Este nevoie doar de câteva încercări pentru a va putea obișnui cu acesta. Vă rugăm să nu apăsați maneta de frâna magnetică prea tare! Când conduceți trotineta electrică IT Stop, vă recomanda să anticipați traficul și să frânați din timp. În caz de urgență, este recomandat să utilizați frâna de picior, de pe roata din spate (frâna de urgență), dar vă rugăm să o utilizați în așa fel încât să nu avariați roata. În astfel de cazuri, compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru daunele produse daca acestea nu depInd de noi.
Pentru orice intrebari va raspundem cu drag la unul din sediile noastre din Bucuresti. Va asteptam cu programari si interventii rapide, chiar si cu preluare de la domiciliu.