Programari Calea Rahovei nr 328
Bucuresti, sector 5
0770 453 526

Programari Str Ramnicu Valcea nr 9
Bucuresti, sector 3
0725 256 722

Solutii ultrarapide de Recuperare si Transfer a Datelor dvs, pe un nou laptop!

Recuperarea Hardware In procesul de recuperare hardware toate aceste probleme legate de sistemul de operare sau de hardware-ul laptopului/PC-ului dispar pentru ca este folosita o interfata exclusiv hardware care "sare peste" sistemul de operare si hardware-ul obisnuit al PC-urilor, conectandu-se direct in interfata S-ATA a HDD-ului si cresc semnificativ sansele de recuperare. Probleme care se pot rezolva in laborator:
• Hard disk-ul se invarte, se initializeaza, piuie, tiuie... si atat
• Hard disk-ul este detectat, dar nu poate fi accesat
• Hard disk-ul scoate zgomote ciudate

Windows 7/10 si recuperarea de date.
Care este pericolul?


La introducerea unui Hard disk extern sau cuplarea unui Hard disk secundar pe porturile S-ATA ale unui PC, Windows 7/10, incepe procesul de mount al disk-ului incercand sa citeasca Master Boot Record de 9 ori la rand.

Daca reuseste, atunci incearca sa citeasca Master File Table (MFT) si aici apar problemele.In procesul de citire al MFT, Windows-ul cauta sa citeasca block-uri a cate 128 de sectoare in timp ce trimite simultan comenzi de write pentru a updata diferite log-uri.

Daca Hard disk-ul nu poate sa citeasca un singur bloc din MFT, atunci Windows-ul reinitializeaza tot procesul de la inceput, de 9 ori la rand, pana ajunge iar la acel block inaccesibil, unde nu are de ales si reinitializeaza iar tot procesul si tot asa pana cand Hard disk-ul ajunge sa manifeste simptome in procesul de boot prin refuzarea de mount a Hard disk-ului sau initializarea sistemului care dureaza prea mult, BIOS-ul avand o valoare de Time-out, refuza sa il initializeze.

Contact IT Stop
service IT Bucuresti

Acceseaza serviciul de Buy - Buck si beneficiezi de discount la serviciile de data recovery pana la 15%


Ce presupune serviciul?Vino cu laptop-ul tau defect, vechi, functional sau nu la noi, il reciclam si primesti unul perfect functional cu transferul de date recuperat si pregatit sa ruleze datele, care pana mai acum 24h parea ceva imposibil !

Laborator IT Stop
service IT Bucuresti

De ce nu functioneaza recuperarea software in cazul hard-urilor cu probleme?


Recuperarea softwarePC-urile / laptopurile sunt construite special pentru a nu lucra cu hard disk-uri deteriorate pentru a nu bloca sistemul de operare sau incetini procesul de boot.

In momentul in care un hard disk are probleme hardware sistemul de operare si/sau BIOS-ul opresc hard disk-ul deteriorat prin 2 metode: fie refuza procesul de mount, fie detectia la initializarea sistemului dureaza prea mult.

Servicii Laptop Express 24h

Ai o urgenta de pierdere a datelor acasa sau la serviciu? Ai incredere in liderii in recuperarea datelor.Sprijiniti de o intreaga echipa de specialisti in domeniul recuperarii datelor, avem cunostintele si capacitatea de a raspunde nevoilor tale de recuperare a datelor.

Servicii IT
service IT Bucuresti